top of page
Huiswerk aan het maken

SOMS KUN JE ALS OUDERS WAT ONDERSTEUNING GEBRUIKEN !

In sommige situaties is het opvoeden van jonge kinderen lastiger dan je ooit gedacht had en zou extra hulp best fijn zijn - zonder dat er meteen etiketten geplakt worden.

 

Veel prikkels

Ook kinderen krijgen tegenwoordig veel en continue prikkels te verwerken. Je hoofd leeg kunnen maken, bewust tot rust komen, ontspannen, goed om kunnen gaan met fijne en lastige gevoelens: allemaal vaardigheden die kinderen zich al op jonge leeftijd eigen kunnen maken. Ook later in hun leven kunnen deze vaardigheden van pas komen. Zodat ze zichzelf goed staande kunnen houden in een steeds complexer wordende wereld.

 

Toekomst- en oplossingsgericht

Als je begrijpt in welke fase een kind zit en is het makkelijker te bepalen welke aanpak het beste bij jou kind werkt. Ik ga samen met het kind aan de slag, op een oplossingsgerichte manier waarbij ik graag vooruit kijk. Natuurlijk kijken we ook waar een bepaald gevoel vandaan komt maar sommige situaties zijn helaas niet te veranderen. En moeten kinderen ermee om leren gaan. En daar kan ik ze een stapje verder meehelpen.

Als er tijdens de sessies met je kind hele specifieke problemen naar boven komen zal ik je daar altijd tussendoor van op de hoogte stellen en kunnen we indien nodig een gesprek met elkaar aangaan.

 

Voor ouders/verzorgers

Heb jij als ouder of verzorger zelf specifieke vragen en wil je graag leren hoe jij en je kind weer in een positieve spiraal terecht komen, in een fijne relatie en opvoedsituatie, dan is het ook mogelijk om een paar sessies zonder kind te plannen. Voor alle mogelijkheden neem gerust contact met me op.

bottom of page