HELP IK HEB EEN PUBER IN HUIS!

Pubers/tieners heb je in alle soorten en maten. Hoe was jij zelf als puber? Was je rebels, druk, vrolijk, schopte je overal tegenaan of was je juist een introvert type dat last had van faalangst en het lastig vond om over gevoelens te praten? Terwijl het ene kind zonder kleerscheuren door de puberteit heen rolt, zie je bij een ander het tegenovergestelde.

 

Je ziet misschien dat jouw kind het een bepaalde periode het moeilijk heeft en daar zou je graag iets aan willen doen, maar als ouder sta je vaak te dichtbij. Je kind zit immers in een fase waarin hij of zij zich los probeert te maken. Loslaten en grenzen zijn belangrijk maar soms ook heel lastig.

 

STUDIO STERKK helpt niet alleen de tiener, maar ook de ouders.

 

Ik maak ouders bewust van wat er in het hoofd en hart van hun puber omgaat. Zodat ze leren handelen in het belang van het kind en grote ruzies en onrustige situaties voorkomen kunnen worden. Door bijvoorbeeld op een andere manier te corrigeren of duidelijk en effectief grenzen aan te geven. Met als positief gevolg: meer rust in het gezin en voor je kind. Soms hebben pubers even extra hulp nodig, en kunnen wij ze net dat zetje in de goede richting geven.

 

En je kan veel zeggen over pubers maar humor hebben ze zeker!

STUDIO STERKK (BIZKitz)
Michiel de Ruyterstraat 4

4819 AD BREDA

STUDIO STERKK (Yoga Ginneken)

Rozenlaan 104

4835 PE AD BREDA

Tel: 06-29733031

Email: carola.studiosterkk@gmail.com

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017 Tamara SmitProudly created with Wix.com 

DAPPER-tekst en web