top of page

REVIEWS VAN CLIËNTEN

 

Ik kan proberen je te overtuigen wat de voordelen van counseling/coaching zijn, maar niks spreekt meer dan persoonlijke ervaringen van enthousiaste cliënten: kinderen, pubers, studenten, volwassenen en ouders.

Meisje met uitgestrekte armen

Marieke,19 jaar 

5 individuele sessies

 

Onze grote dank voor jouw inzet met onze lieve dochter. Wat is ze gegroeid. . Zo fijn dat ze altijd backup had van jou. Ook voor ons een veilig gevoel.

 

Soms wisten wij het ook even niet en stonden wij emotioneel gezien te dichtbij ons meisje. Juist jij kon met gepaste afstand het juiste doen, zeggen of adviseren. Ook die keer dat ik het niet meer wist kon ik bij jou terecht en kon ik met een fris inzicht weer verder.

Kinderen in branding

Hugo, 7 jaar 

na 1 individuele sessie

Hugo raakte niet uitgepraat over jouw les vanmiddag! Wat een prachtige ervaringen en wat heeft hij veel mogen leren en wij ook van de oefeningen die hij voordeed en aan ons uitlegde! Ik vond het zo ontroerend ook en knap!

Hij vindt het fantastisch bij je!


Ik krijg er tranen van in mijn ogen nu... ik ben zoooo blij hiermee, met jou en met jouw methode van coaching!

Kim, 18 jaar

4 individuele sessies

In het eerste studiejaar was het voor Kim een zoektocht. Haar studie was niet wat ze had verwacht, ze sliep slecht en had paniek aanvallen. Beslissingen durfde ze steeds minder te nemen en keuzes bleef ze maar uitstellen.

 

"Ik ben blij dat ik vier keer bij STUDIO STERKK ben geweest. Het geeft mij inzicht in mijn eigen handelen. En ik ben minder aan het twijfelen. Ook al is het nog steeds best lastig. Ik kan altijd hulpvragen dat is een fijn gevoel"

Back to School with Mask

Elske, 7 jaar

groepstraining

|Elske is altijd een gevoelig meisje geweest. Ze had last van allergie en voelt zich snel gespannen. Ik gunde haar meer rust in haar drukke leventje.

 

Elske heeft met heel veel plezier de groepstraining gevolgd. Zij zit veel beter in haar vel en neemt de tijd om rustig adem te halen, als het even heel spannend voelt. Zij is beter voor zichzelf aan het zorgen. Ik wou dat ik dit had gedaan toen ik zo oud was al haar.  Toen bestond dit nog niet!

"Mama mag ik op STUDIO STERKK blijven" 

Jongen in branding

Jasper, 17 jaar
5 individuele sessies 

We zijn natuurlijk enorm te spreken over de vorderingen voor Jasper.

Ik denk dat het voor hem belangrijk was dat hij terecht kon bij ‘iemand anders’ en zijn verhaal kwijt kon. Die opluchting zag ik direct bij hem.

Zijn resultaten zijn natuurlijk geweldig, echt heel mooi wat jij met hem hebt weten te bereiken.

 

Dank voor je positieve en ook relativerende woorden naar hem. 

Ik denk dat jouw toegevoegde groots is om ’niet alles te serieus te nemen’. Kan ik ook niet iets van leren.

" We hadden niet op dit resultaat durven hopen. Zoveel meer bereikt dan verwacht ! "

 

Buiten genieten

Carlijn, 24 jaar

6 individuele sessies 

Carlijn studeert is 3 jaars HBO student en moest stage lopen. 

 

Bedankt voor de coaching ik heb geleerd dat ik veel meer kan dan dat ik zelf vaak denk. 

Ik lig minder lang wakker. Het inslaap komen gaat veel beter. Dit zorgt ervoor dat ik overdag veel beter in mijn vel zit.  

 

"Ik ben helaas nog niet gestopt met roken maar dat is mijn nieuwe doel. Ik weet zeker dat het stoppen gaat lukken."

 

Jeroen, 16 jaar

5 individuele sessies

Jeroen vertelde weinig over de scheiding dat was voor ons en vooral ook voor hem lastig. We merkte aan Jeroen dat hij steeds bozer werd op alles en iedereen.

 

¨ Bij STUDIO STERKK heeft hij de verschillende emoties leren herkennen en benoemen. Hij heeft een beter contact met zijn vader en broertjes. Het is nu een blije en opstandige puber, dat hoort er natuurlijk gewoon bij¨ 

"Ik had er eerst helemaal geen zin in maar ik ben nu beste blij dat ik vier keer bij STUDIO STERKK ben geweest. Het was zinvol misschien ook wel voor mijn ouders"

Roodharige meisje

Luna, 14 jaar

8 individuele sessies

Luna zit op de middelbare school, daar heeft zij het vanaf de brugklas eigenlijk niet zo fijn. Ze gaat met tegenzin naar school. Ook klaagt ze steeds vaker over buikpijn en hoofdpijn. Ze ziet enorm op tegen de studiereis.

 

"Luna fiets nu iedere dag met vriendinnen naar school ook al is het soms nog best lastig. Ze zet steeds meer haar roze bril op. Luna heeft inmiddels 4 oppas adressen, dat doet ze heel goed. Dit maakt haar zelfstandig we zien haar groeien"

“Ook wij hebben in de spiegel mogen kijken en laten haar meer los.”

gelukkig Hiking

Bregje, 11 jaar

groepstraining

Bregje heeft al een tijdje onverklaarbare klachten is faalangstig praat negatief over zichzelf en haar omgeving en slaap slecht.

 

Bij STUDIO STERKK heeft ze geleerd haar roze bril op te zetten en te letten op meer balans tussen inspanning en ontspanning. Ademhalen op momenten als het echt even spannend voelt.

"Ik weet nu dat ik mijn ademhaling echt altijd bij me heb. Dit geeft mij rust en vertrouwen "

Max, 11 jaar

groepstraining

Max wordt snel boos en hij maakt te veel ruzie op school en tijdens het voetballen. Hij kan niet tegen onrecht en tegen zijn verlies.  Hij moet wat steviger in zijn schoenen staan voordat hij naar de middelbare school gaat.

We zijn gestart met 2 individuele trainingen en vervolgens heeft Max de groepstraining gevolgd. "Het plankje doorslaan was super leuk". Ik heb een ander kind thuis. 

Rode tas

Naomi,19 jaar

6 sessies

De ouders van Naomi zijn gescheiden en dat maakt haar soms boos en verdrietig. Ze slaapt slecht en heeft last van buik en hoofdpijn.

"Ik weet nu beter wat ik voel en als ik mijn vader mis kan ik hem altijd even bellen of met hem afspraken. Dat geeft heel veel rust". Ik voel me minder onzeker en heb minder conflicten met vriendinnen. Met mijn ouders ga ik beter het gesprek aan ipv dat ik boos wegloop "

social media en pubers

Sabine,24 jaar

6 sessies

Sabine kon haar telefoon niet meer wegleggen voelde veel onrust en raakte soms echt in paniek

 

De coaching was echt even thuis komen. Geen zweverig gepraat maar heb emoties leren benoemen en ik moest duidelijke grenzen aangeven aan mijn vriendinnen en aan mezelf. 

Voetbal spelers

Wouter, 20 jaar

7 sessies 

Studeren in een andere stad is geweldig maar ook lastig. Ik had geen sport meer en werd steeds zwaarder, had geen energie en speelde te vaak games uit verveling.

Samen met STUDIO STERKK kwam ik er achter dat sport belangrijk voor mij is. Ik ben inmiddels in Breda een nieuwe voetbalclub gevonden.  Alles gaat weer een beetje vanzelf.

pubers en sporten

Maaike 15 jaar,

6 sessies

Maaike was altijd online. Haar mobile telefoon had ze altijd bij de hand. Sterker nog ze kon eigenlijk niet zonder. De telefoon maakte haar vaak onrustig en ze had veel ruzie met vriendinnen. Leren voor een proefwerk lukte ook niet echt. Maaike kon ook slecht in slaap komen.

"Als ik nu ga leren ligt mijn telefoon beneden. Ik vond het super moeilijk maar het geeft mij echt veel meer rust en ik ben sneller klaar met mijn huiswerk"

shutterstock_146081462.jpg

Julie,10 jaar

6 sessies

Ik wilde je even laten weten dat ze na de verhuizing een fijne start heeft gemaakt in haar nieuwe klas.

 

Ze gaat er meer ontspannen mee om en de nieuwe klas is voor haar niet echt meer een issue. Ze maakt zelfstandig speelafspraken en vindt goede aansluiting. Dus tot nu toe positief.

Als ze weer wat ondersteuning nodig heeft weten we STUDIO STERKK zeker te vinden.

Training on the Beach

Dylano,15 jaar

8 sessies

Dylano is meer ontspannen de laatste weken. Hij raakt minder gefrustreerd bij het gamen/stopt uit zichzelf en accepteert zonder veel geklaag. Ook als hij  in de avond nog huiswerk moet maken. 

 

Nu heeft hij het op het moment niet heel druk op school maar toch...ik ben er wel blij mee.

Hoop dat dit zo doorzet.

Hij heeft ook al uit zichzelf een afspraak gemaakt met een vriend voor in de vakantie.

Bovenaanzicht van een drummer

Kasper,10 jaar

10 sessies

Kasper vond het niet meer leuk op school, wilde stoppen met voetbal en drummen en klaagde over buikpijn.

 

Na de coaching komt hij niet meer boos thuis na een lange schooldag. Ook de leerkrachten zien een groot verschil. Hij durft zijn eigen grenzen aan te geven. "Papa ik zeg nu gewoon tegen mijn vrienden dat ik niet mee wil doen.

bottom of page