top of page
Studiegroep

COACHING & COUNSELING IS INVESTEREN IN JEZELF

Wanneer is counseling zinvol. Iedereen kan eigenlijk coaching gebruiken, in elke levensfase. Gewoon aandacht geven aan jezelf, waardoor je mag, kunt en durft te zijn wie jij wil zijn.

Kennismaken

Voorafgaand aan de behandeling maken we kennis met elkaar in de praktijk in Breda. Samen gaan we bepalen wat STUDIO STERKK in deze fase voor jou kan betekenen.

Het coachtraject

Het coachtraject bestaat uit 3 tot maximaal 6 bijeenkomsten van ongeveer 1 uur. STUDIO STERKK biedt iedereen een individueel coachprogramma, waarin jouw specifieke vraagstuk centraal staat. 

Werkwijze en visie

We werken met bestaande cognitieve gedragstherapie methodes en combineer deze met de nieuwe ontwikkelingen binnen de psychologie zoals oplossingsgerichte psychotherapie.

Daarnaast werken we met een zelf ontwikkeld basisprogramma bestaande uit een mix van onder andere de methoden Rots & Water, Mindfulness, de Gelukskoffer, de Puberijsberg en ander psychosociale methodes. We gaan actief aan de slag met de mogelijkheden en kansen die voor iedereen weer anders zijn. We bekijken hoe jij met bepaalde veranderingen, gedachten en gevoelens om kunt gaan. Dit kan in de praktijk maar ook tijdens een wandeling.

 

De coaching is helder van opzet en oplossingsgericht. Je krijgt op een eenvoudige manier concrete handvatten waar je echt gericht mee vooruit kunt. Na 2 of 3 sessies kun je al flinke verandering merken.

 

Verslag

Na iedere individuele counseling bijeenkomst sturen we via de mail een kort persoonlijk verslag met extra informatie en geven gerichte opdrachten en oefeningen.

Ervaringen met coaching

Lees hoe anderen coaching en het resultaat ervaren op de pagina reviews.

bottom of page