Foto Hilde & Carola.jpg

WIE ZIJN WIJ ?

 

Carola Drontmann (rechts)

Ik ben drs. Carola Drontmann, sinds 2010 gecertificeerd coach. De afgelopen jaren is coaching steeds bekender geworden voor kinderen en jongvolwassenen. We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Coachen betekent toekomstgericht werken. Ik gun iedereen een positieve professionele coach !

 

Mijn achtergrond

Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Pedagogische Academie (PABO afgerond. Na mijn studies heb ik jaren met veel plezier gewerkt in de communicatie- en commerciële sector. Ik heb altijd een speciale interesse en passie gehad voor het ontwikkelen en begeleiden van kinderen, tieners en jongvolwassenen. In 2010 heb ik daar mijn beroep van gemaakt. Ik ben een trotse moeder van 3 opgroeiende jongens. En verder heb ik onder andere een passie voor de natuur, zeilen, skiën en verschillende vormen van yoga.

Hilde van Etten (links)

Ik ben drs Hilde van Etten en werk op vrijdagen als professioneel coach bij STUDIO STERKK. Het is bijzonder om te zien dat cliënten zich door positieve coaching gehoord voelen en zich ontplooien tot een open en stabiele persoonlijkheid. Ze durven weer te vertrouwen op hun eigen kracht en intuïtie en te groeien vanuit hun talenten.

 

Mijn achtergrond

Na mijn opleiding Theaterwetenschappen en Bedrijfskunde in Groningen ben ik jarenlang werkzaam geweest in de PR- en communicatie. In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben opgeleid tot gecertificeerd kindercoach. Naast mijn werkzaamheden bij STUDIO STERKK, werk ik als docent-coach bij Avans hogeschool Breda en heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het coachen van jongvolwassenen en studenten. Ik ben moeder van drie opgroeiende tieners. Samen met mijn kinderen ben ik graag creatief bezig. Daarnaast krijg ik energie van hardlopen, zeilen en skiën. Met mijn hond doe ik veel inspiratie op in het bos.

Ieder mens is uniek. Vanuit deze gedachte staat voor ons voorop dat iedere client de kans mag krijgen om deze eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken, te onderzoeken en te gebruiken in situaties die voor kind en jong volwassene een uitdaging zouden kunnen zijn. STUDIO STERKK blijft zich ontwikkelen en is uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk voor volwassenen, jong volwassenen, studenten, tieners en kinderen. Wij vinden het dan ook belangrijk om trainingen op een professionele wijze te geven en onszelf als coach te blijven ontwikkelen.

Meer weten over mijn werkwijze?

STUDIO STERKK (BIZKitz)
Michiel de Ruyterstraat 4

4819 AD BREDA

STUDIO STERKK (Yoga Ginneken)

Rozenlaan 104

4835 PE AD BREDA

Tel: +31 (0) 629733031

Email: carola.studiosterkk@gmail.com

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017 Tamara SmitProudly created with Wix.com 

DAPPER-tekst en web