top of page
Foto Hilde & Carola.jpg

WIE ZIJN WIJ ?

 

Carola Drontmann (rechts)

Ik ben drs. Carola Drontmann, sinds 2010 gecertificeerd counselor/personal coach. De afgelopen jaren is coaching steeds bekender geworden voor kinderen, jongeren, pubers en jongvolwassenen. We kunnen allemaal wel eens ondersteuning ebruiken. Coachen betekent toekomstgericht werken. Ik gun iedereen een positieve professionele coach!

 

Mijn achtergrond

Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Pedagogische Academie (PABO afgerond. Na mijn studies heb ik jaren met veel plezier gewerkt in de communicatie- en commerciële sector. Ik heb altijd een speciale interesse en passie gehad voor het ontwikkelen en begeleiden van kinderen, tieners en jongvolwassenen. In 2010 heb ik daar mijn beroep van gemaakt. 

Ik ben een trotse moeder van 3 opgroeiende jongens. En verder heb ik onder andere een passie voor de natuur, zeilen, skiën en verschillende vormen van yoga.

Hilde van Etten (links)

Ik ben drs Hilde van Etten en werk op vrijdagen als professioneel counselor/coach bij STUDIO STERKK. Het is bijzonder om te zien dat cliënten zich door positieve counseling gehoord voelen en zich ontplooien tot een open en stabiele persoonlijkheid. Ze durven weer te vertrouwen op hun eigen kracht en intuïtie en te groeien vanuit hun talenten.

 

Mijn achtergrond

Na mijn opleiding Theaterwetenschappen en Bedrijfskunde in Groningen ben ik jarenlang werkzaam geweest in de PR- en communicatie. In 2010 heb ik het roer omgegooid en ben opgeleid tot gecertificeerd coach. Naast mijn werkzaamheden bij STUDIO STERKK, werk ik als docent-coach bij Avans hogeschool Breda. Ik ben moeder van drie opgroeiende tieners. 

Ieder mens is uniek. Vanuit deze gedachte staat voor ons voorop dat iedere cliënt de kans mag krijgen om deze eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken, te onderzoeken en te gebruiken in situaties die voor kind en jong volwassene een uitdaging zouden kunnen zijn. STUDIO STERKK blijft zich ontwikkelen en is uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk voor volwassenen, jong volwassenen, studenten, tieners en kinderen. Wij vinden het dan ook belangrijk om trainingen op een professionele wijze te geven en onszelf als counselor te blijven ontwikkelen.

Meer weten over onze werkwijze?

bottom of page