WIE BEN IK ?

 

Ik ben drs. Carola Drontmann, sinds 2010 gecertificeerd coach. De afgelopen jaren is coaching steeds bekender geworden voor volwassenen en inmiddels ook voor kinderen: we kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Coachen betekent toekomstgericht werken. Ik gun iedereen: volwassenen, ouders, studenten, tieners, kinderen een positieve professionele coach !

 

Mijn achtergrond

Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Pedagogische Academie (PABO) afgerond. Na mijn studies heb ik jaren met veel plezier gewerkt in de communicatiebranche en in de commerciële sector. Ik heb altijd een speciale interesse gehad in de ontwikkeling en begeleiden van kinderen,  tieners en jongvolwassenen. In 2010 heb hier mijn beroep van gemaakt.  Ik ben een trotse moeder van 3 opgroeiende zonen. En verder heb ik onder andere een grote passie voor sporten zoals zeilen, skiën en verschillende vormen van yoga 

 

De praktijk: STUDIO STERKK

Na verschillende coachopleidingen o.a. BGL basiscoach, NLP, Mindfulness, Rost en Water, Gelukskoffer ben ik in 2010 gestart met mijn eigen coachpraktijk STUDIO STERKK, die inmiddels uit twee vestigingen in Breda bestaat.

Recent heb ik de inmiddels wettelijk verplichte Psychosociale Basis Kennis behaald (PSBK). Mede hierdoor werk ik als intensief samen met huisartsen, het CJG en de Gemeente Breda.

 

STUDIO STERKK blijft zich ontwikkelen en is uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk voor  volwassenen, jong volwassenen, studenten, tieners en kinderen. Ik vind het belangrijk om trainingen op een professionele wijze te geven en mijzelf als coach te blijven ontwikkelen.

Meer weten over mijn werkwijze?

STUDIO STERKK (BIZKitz)
Michiel de Ruyterstraat 4

4819 AD BREDA

STUDIO STERKK (Yoga Ginneken)

Rozenlaan 104

4835 PE AD BREDA

Tel: +31 (0) 629733031

Email: carola.studiosterkk@gmail.com

  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2017 Tamara SmitProudly created with Wix.com 

DAPPER-tekst en web